Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 10 克 新鮮辣椒, 切段
- 30 克 油
- 10 克 蔥, 切段,可多備一些切成蔥花
- 150 克 西洋芹, 切片
- 300 克 魚皮, 洗淨切段 , 川燙
- 2 茶匙 醬油膏
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 烏醋
- 2 大匙 米酒
- 3 - 5 滴 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 400 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.963 g
- Vetten
- 7.593 g
- Vezels
- 0.709 g