西芹炒魚皮

西芹炒魚皮

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 30 克
  • 切段,可多備一些切成蔥花
    10 克
  • 西洋芹 切片
    150 克
  • 魚皮 洗淨切段 , 川燙
    300 克
  • 醬油膏
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 香油
    3 - 5 滴

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 0.5 g
Calorieën 400 kJ / 95 kcal
Vetten 7.593 g
Vezels 0.709 g
Koolhydraten 2.963 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...