西芹炒魚皮
TM5 TM6

西芹炒魚皮

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 薑
  • 10 克 新鮮辣椒, 切段
  • 30 克 油
  • 10 克 蔥, 切段,可多備一些切成蔥花
  • 150 克 西洋芹, 切片
  • 300 克 魚皮, 洗淨切段 , 川燙
  • 2 茶匙 醬油膏
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 烏醋
  • 2 大匙 米酒
  • 3 - 5 滴 香油

Voeding
per 1 人份
Calorieën
400 kJ / 95 kcal
Eiwitten
0.5 g
Koolhydraten
2.963 g
Vetten
7.593 g
Vezels
0.709 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten