Apparaten en accessoires
清蒸蔬菜鮭魚
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
2 人份
Ingrediënten
-
高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
-
水1000 克
-
新鮮豆芽150 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
-
奶油20 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
744 kJ /
177 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan