清蒸蔬菜鮭魚

清蒸蔬菜鮭魚

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 高麗菜葉 清洗乾淨
    3 - 4 片
  • 1000 克
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)
    2 片
  • 奶油
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18 g
Calorieën 744 kJ / 177 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...