金沙竹筍

金沙竹筍

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 鹹蛋
    3 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 切蔥花
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.6 g
Calorieën 438 kJ / 104.8 kcal
Vetten 6.3 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...