Apparaten en accessoires
金沙竹筍
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
-
糖½ 茶匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
438 kJ /
104.8 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30分鐘快煮餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan