Apparaten en accessoires
皮蛋地瓜葉
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
香油10 克
-
蒜頭10 克
-
冷開水10 克
-
蠔油1 茶匙
-
皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用2 顆
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
地瓜葉300 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
478 kJ /
114 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
10 recepten
Taiwan
Taiwan