鹹蛋絲瓜海帶芽粥

鹹蛋絲瓜海帶芽粥

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    10 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 1000 克
  • 絲瓜 去皮,切條(約1公分)
    150 克
  • 海帶芽 冷開水泡開,切小塊(約1公分)
    2 大匙
  • 鹹蛋 去殼,剝碎
    1 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 嫩薑 切絲
    20 克
  • 香油
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.4 g
Calorieën 1483 kJ / 354.5 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 67.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...