甜豆蟹肉蒸蛋

甜豆蟹肉蒸蛋

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 4 顆
  • 高湯
    500 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鮮甜豌豆
    50 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    50 克
  • 雪白菇 洗淨剝散
    50 克
  • 蟹肉
    50 克
  • 西洋芹 切末
    10 克
  • 太白粉 加入30克水調勻
    1 大匙
  • 香油 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.33 g
Calorieën 1135 kJ / 271 kcal
Vetten 7.122 g
Vezels 1.167 g
Koolhydraten 38.745 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...