甜豆蟹肉蒸蛋
TM5 TM6

甜豆蟹肉蒸蛋

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 顆 蛋
  • 500 克 高湯
  • 20 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 50 克 甜豆莢
  • 50 克 鴻喜菇
  • 50 克 美白菇
  • 50 克 蟹肉
  • 10 克 芹菜, 切末
  • 1 大匙 太白粉, 加入30克水調勻
  • 香油, 少許

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1135 kJ / 271 kcal
Eiwitten
12.33 g
Koolhydraten
38.745 g
Vetten
7.122 g
Vezels
1.167 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten