破布子蒸鱈魚
TM5 TM6

破布子蒸鱈魚

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 克 鱈魚肉片
  • 1 大匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 3 粒 蒜頭, 切片
  • 1 茶匙 薄鹽醬油
  • 2 大匙 破布子, 含湯汁
  • 600 克 水
  • 5 克 蔥, 切絲
  • 5 克 新鮮辣椒, 去籽切絲

Voeding
per 1 人份
Calorieën
539 kJ / 129 kcal
Eiwitten
9.543 g
Koolhydraten
3.626 g
Vetten
7.501 g
Vezels
0.134 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten