破布子蒸鱈魚

破布子蒸鱈魚

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 鱈魚肉片
    250 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 小撮
  • 蒜頭 切片
    3 粒
  • 薄鹽醬油
    1 茶匙
  • 破布子 含湯汁
    2 大匙
  • 600 克
  • 切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切絲
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.543 g
Calorieën 539 kJ / 129 kcal
Vetten 7.501 g
Vezels 0.134 g
Koolhydraten 3.626 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...