Apparaten en accessoires
破布子蒸鱈魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
鱈魚肉片250 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 小撮
-
蒜頭 切片3 粒
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
破布子 含湯汁2 大匙
-
水600 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.543 g
Calorieën
539 kJ /
129 kcal
Vetten
7.501 g
Vezels
0.134 g
Koolhydraten
3.626 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan