菠菜松阪豬燉飯

菠菜松阪豬燉飯

4.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 500 克
  • 新鮮菠菜葉
    80 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 松阪肉 切丁(約1公分)
    150 克
  • 新鮮香菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 依個人口味調整
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 279.9 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 1488.6 kJ / 356.2 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 37.5 g
Koolhydraten 48.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...