Apparaten en accessoires
苦茶油炒龍鬚菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
苦茶油15 克
-
薑 切絲15 克
-
龍鬚菜 切段(約4公分)150 克
-
水10 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)70 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散80 克
-
鹽½ - 1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
242.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
244.5 kJ /
58.5 kcal
Vetten
3.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan