Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 油
- 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
- 200 克 蔥, 切段(約2公分)
- 1 茶匙 醬油
- 10 克 米酒
- 15 克 蠔油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 691 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 12.625 g
- Koolhydraten
- 4.35 g
- Vetten
- 10.225 g
- Vezels
- 1.425 g