蔥爆松阪肉
TM31 TM5 TM6

蔥爆松阪肉

4.2 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
  • 200 克 蔥, 切段(約2公分)
  • 1 茶匙 醬油
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
691 kJ / 165 kcal
Eiwitten
12.625 g
Koolhydraten
4.35 g
Vetten
10.225 g
Vezels
1.425 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten