紅蘿蔔蒸蛋

紅蘿蔔蒸蛋

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    40 克
  • 4 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • 高湯
    35 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 8.2 g
Calorieën 469 kJ / 112.2 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...