Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
麵條
- 250 克 高筋麵粉 ,多備一些灑粉用
- 250 克 高筋麵粉
- 120 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 油
什錦麵
- 10 克 油
- 5 克 乾香菇 ,泡軟、切條
- 1 茶匙 油蔥酥
- 1000 克 海鮮高湯
- 100 克 草蝦 (約5隻),剪去鬚腳和腸泥
- 10 顆 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
- 150 克 中卷 (約1隻),清洗去除內臟,切塊
- 30 克 芹菜 ,取莖,切末
- 80 克 小白菜 ,切段
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3982.1 kJ / 952.6 kcal
- Eiwitten
- 51.4 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 65.9 g
- Vezels
- 4.566 g