Apparaten en accessoires
剝皮辣椒香菇雞湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
香油5 克
-
薑 切片10 克
-
剝皮辣椒 依個人口味添加40 - 80 克
-
米酒15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
水1300 克
-
枸杞1 茶匙
-
乾香菇 泡軟10 朵
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.9 g
Calorieën
1663 kJ /
398 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
14.5 g
Koolhydraten
25.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
10 recepten
Taiwan
Taiwan