剝皮辣椒香菇雞湯

剝皮辣椒香菇雞湯

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 香油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 剝皮辣椒 依個人口味添加
    40 - 80 克
  • 米酒
    15 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 乾香菇 泡軟
    10 朵
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28.9 g
Calorieën 1663 kJ / 398 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 14.5 g
Koolhydraten 25.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...