白醬野菇燕麥燉飯

白醬野菇燕麥燉飯

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 50min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    80 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    120 克
  • 燕麥(榖類) 預先浸泡2小時,瀝乾
    80 克
  • 牛奶
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 凱宴辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 (現磨)
    10 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.5 g
Calorieën 2172.5 kJ / 520 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 41.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...