Apparaten en accessoires
紅龍果軟歐包
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
3 個
Ingrediënten
-
法國麵包粉160 克
-
高筋麵粉40 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
火龍果 去皮,切小塊125 克
-
法國老麵60 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
熱水80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1526.7 kJ /
366.3 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
麵粉實驗室(下)
70 recepten
Taiwan
Taiwan