橙汁燴排骨

橙汁燴排骨

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 柳橙 取汁液,1顆取皮屑
    4 - 6 顆
  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    600 克
  • 1 茶匙
  • 地瓜粉
    40 克
  • 1 顆
  • 蜂蜜
    30 克
  • 番茄醬
    50 克
  • 20 克
  • 太白粉 與3大匙水調勻
    3 茶匙
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 35.8 g
Calorieën 1822 kJ / 435 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 33.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...