橙汁燴排骨
TM5 TM6

橙汁燴排骨

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 - 6 顆 柳橙, 取汁液,1顆取皮屑
  • 600 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
  • 1 茶匙 鹽
  • 40 克 地瓜粉
  • 1 顆 蛋
  • 30 克 蜂蜜
  • 50 克 蕃茄醬
  • 20 克 糖
  • 3 茶匙 太白粉, 與3大匙水調勻
  • 200 克 甜椒 (紅、黃皆可),切片

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1822 kJ / 435 kcal
Eiwitten
35.8 g
Koolhydraten
33.5 g
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten