馬鈴薯燉牛肉

馬鈴薯燉牛肉

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 洋蔥 切片
    300 克
  • 牛肉 (梅花部位),切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切滾刀(約3公分)
    100 克
  • 500 克
  • 日式醬油
    5 大匙
  • 2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 ½ 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    500 克
  • 少許,調味用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 27.9 g
Calorieën 2045 kJ / 487 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 7.5 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...