馬鈴薯燉牛肉
TM31 TM5 TM6

馬鈴薯燉牛肉

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 300 克 洋蔥 ,切片
  • 200 克 牛肉 (梅花部位),切塊
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)
  • 500 克 水
  • 5 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 糖
  • 2 大匙 清酒
  • 1 ½ 大匙 味醂
  • 500 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 鹽, 少許,調味用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2045 kJ / 487 kcal
Eiwitten
27.9 g
Koolhydraten
83 g
Vetten
7.3 g
Vezels
7.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten