Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水
- 300 克 南瓜, 去皮, 切片
- 50 克 牛奶
- 4 顆 蛋
- 2 小撮 鹽
- 100 克 去皮雞胸肉, 切條
- 50 克 紅蘿蔔, 切條
- 50 克 新鮮四季豆, 去頭尾
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 小撮 義大利綜合香料
- 20 克 蕃茄醬
- 60 克 罐裝切碎蕃茄
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 蘋果醋
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1.5 g