Apparaten en accessoires
奶酥麵包
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u. 15min
10 塊
Ingrediënten
奶酥餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
麵包外皮
-
牛奶150 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
椰子粉 少許,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
1069 kJ /
255 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
31.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一學就會人氣烘焙
11 recepten
Taiwan
Taiwan