Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 花枝 ,去除內臟
- 10 克 薑
- 50 克 豬板油 ,切丁(約1公分)
- 150 克 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1500 克 水
- Voeding
- per 25 顆
- Calorieën
- 3505.5 kJ / 838.6 kcal
- Eiwitten
- 61.1 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 52.8 g
- Verzadigd vet
- 1020.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1261.5 mg