Apparaten en accessoires
花枝丸
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
25 顆
Ingrediënten
-
花枝 去除內臟500 克
-
薑10 克
-
豬板油 切丁(約1公分)50 克
-
日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒10 克
-
水1500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 25 顆
Natrium
1261.5 mg
Eiwitten
61.1 g
Calorieën
3505.5 kJ /
838.6 kcal
Vetten
52.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
1020.7 g
Koolhydraten
44.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan
超市系列-海鮮
9 recepten
Taiwan
Taiwan