花枝丸

花枝丸

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
25 顆

Ingrediënten

  • 花枝 去除內臟
    500 克
  • 10 克
  • 豬板油 切丁(約1公分)
    50 克
  • 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 1500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 25 顆

Natrium 1261.5 mg
Eiwitten 61.1 g
Calorieën 3505.5 kJ / 838.6 kcal
Vetten 52.8 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 1020.7 g
Koolhydraten 44.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...