薑燒杏鮑菇&南瓜濃湯 (素)

薑燒杏鮑菇&南瓜濃湯 (素)

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

薑燒杏鮑菇
  • 杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)
    250 克
  • 切塊(約1公分)
    30 克
  • 30 克
    30 克 清酒
  • 醬油
    10 克
  • 味醂
    30 克
  • 味噌
    20 克
南瓜濃湯(素)
  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 南瓜 去皮,切塊(約3公分)
    450 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    50 克
  • 生腰果
    50 克
  • 700 克
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9 g
Calorieën 872.2 kJ / 208.5 kcal
Vetten 7.1 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...