Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
薑燒杏鮑菇
- 250 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊(約3公分)
- 30 克 薑 ,切塊(約1公分)
-
30
克 水
of 30 克 清酒 - 10 克 醬油
- 30 克 味醂
- 20 克 味噌
南瓜濃湯(素)
- 10 克 油
- 5 克 薑 ,切片
- 450 克 南瓜 ,去皮,切塊(約3公分)
- 50 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
- 50 克 生腰果
- 700 克 水
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ - ½ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 872.2 kJ / 208.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 6 g