鳳梨苦瓜雞湯

鳳梨苦瓜雞湯

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
2 人份

Ingrediënten

  • 豆豉
    1 大匙
  • 帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙
    300 克
  • 苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
    300 克
  • 蔭鳳梨
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    20 克
  • 1200 克
  • 冰糖粉 依個人喜好調整
    1 茶匙
  • 蔥 (optioneel) 切絲,裝飾用
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 32.25 g
Calorieën 1879 kJ / 329 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 5.27 g
Koolhydraten 18.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...