Apparaten en accessoires
鳳梨苦瓜雞湯
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
2 人份
Ingrediënten
-
豆豉1 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙300 克
-
苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)300 克
-
蔭鳳梨150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
水1200 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整1 茶匙
-
蔥 (optioneel) 切絲,裝飾用5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
32.25 g
Calorieën
1879 kJ /
329 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
5.27 g
Koolhydraten
18.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
五星級家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan