鳳梨苦瓜雞湯
TM5 TM6

鳳梨苦瓜雞湯

4.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 大匙 豆豉
  • 300 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,先以熱水川燙
  • 300 克 苦瓜 ,去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
  • 150 克 蔭鳳梨
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 冰糖粉 ,依個人喜好調整
  • 5 克 蔥 ,切絲,裝飾用 (optioneel)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1879 kJ / 329 kcal
Eiwitten
32.25 g
Koolhydraten
18.6 g
Vetten
14.5 g
Vezels
5.27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten