Crema di zucca e capesante alla pancetta

Crema di zucca e capesante alla pancetta

3.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 12 capesante con il corallo
  • 30 g di scalogno a metà
  • 40 g di burro
  • 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 12 fette di pancetta affumicata
  • 1 foglia di alloro secca
  • 20 g di brandy

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.9 g
Calorieën 1042 kJ / 249 kcal
Vetten 16.3 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...