Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30p
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Crema di zucchine
30p
Crema di pomodoro
30p
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Palamita in crema di finocchio
35p
Crema di piselli
45 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di zucca e calamaretti
35p
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.