Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con il corallo
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 12 fette di pancetta affumicata
- 1 foglia di alloro secca
- 20 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Crema di topinambur e tartufo
55min