Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Polpetti affogati
45 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3u. 30min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Crema di patate con polpo
1h
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Moscardini al limone
30 min