Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di ceci con vongole
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 godz. 30 min
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Baccalà alla portoghese
1u. 10min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1u. 10min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Seppie in zimino
40 Min