Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 godz.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Moscardini al limone
30 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Alici alla Reggina
45 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Baccalà gratinato
1 godz.
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 min