Pizza Dolomiti (senza glutine)

Pizza Dolomiti (senza glutine)

4.2 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 55min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 250 g di acqua a temperatura ambiente
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di miele di acacia
  • 100 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 100 g di speck a fette
  • 3 patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.7 g
Calorieën 2845 kJ / 680 kcal
Vetten 28.5 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 92.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...