Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 100 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di speck a fette
- 3 patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 92.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2u. 10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2u. 50min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Piadina (senza glutine)
1ωρ. 20 λεπτ.
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1ωρ. 10 λεπτ.
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.