Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane veloce (senza glutine)
1sa
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min