Muffin al Parmigiano Reggiano

Muffin al Parmigiano Reggiano

3.5 40 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 250 g di latte
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 380 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 60 g di semi di sesamo tostati + q.b
  • 100 g di semi di girasole
  • 130 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.2 g
Calorieën 2752 kJ / 658 kcal
Vetten 47.2 g
Koolhydraten 39.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...