Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Brownies al cioccolato
45 min
Chili con carne
1h 20 min
Uova alla Benedict
45 min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Maiale allo zenzero
25 Min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1 godz. 5 min
Nachos
1h
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45 min
Pulao di gamberi
50 min
Enchiladas
1h 10 min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min