Maccheroni cheese

Maccheroni cheese

4.6 93 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • burro q.b. per imburrare
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
  • 500 g di latte
  • 50 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di pasta secca corta a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 33.9 g
Calorieën 2908 kJ / 695 kcal
Vetten 32.7 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 70.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...