Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2908 kJ / 695 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Chili con carne
1h 20min
Zuppa di latte
30min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30min
Cotton cheesecake
2 godz. 45 min
Pico de gallo
5min
Flan patissier
2h
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 Std. 25 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Apple pie
1h 20min