Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de arroz (p. ej. arroz integral, blanco de grano largo o una mezcla)
-
80
g de mijo en grano
of 80 g de quinoa en grano - 40 g de garbanzos secos
- 20 g de azúcar de caña integral
- 140 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 4 cucharadas de psyllium (20 g)
-
1
cucharadita rasa de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
of 15 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas - 1 cucharadita colmada de sal
- 40 g de semillas variadas (p. ej. sésamo, pipas de girasol, lino)
- 400 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de sidra
- 2 huevos grandes (L)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 743 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.75 g
- Koolhydraten
- 27.86 g
- Vetten
- 5.23 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min