Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de arroz (p. ej. arroz integral, blanco de grano largo o una mezcla)
-
80
g de mijo en grano
of 80 g de quinoa en grano - 40 g de garbanzos secos
- 20 g de azúcar de caña integral
- 140 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 4 cucharadas de psyllium (20 g)
-
1
cucharadita rasa de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
of 15 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas - 1 cucharadita colmada de sal
- 40 g de semillas variadas (p. ej. sésamo, pipas de girasol, lino)
- 400 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de sidra
- 2 huevos grandes (L)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 743 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.75 g
- Koolhydraten
- 27.86 g
- Vetten
- 5.23 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2 Std. 30 Min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 Std.
Scones sin gluten
30 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3 Std.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min