Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Relleno y montaje
- 100 g de jamón cocido en lonchas o en trozos
- 200 g de queso ricota
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina para espolvorear
Crema de salvia
- agua para cocinar la pasta (aprox. 2 litros)
- 25 hojas de salvia fresca limpias y secas (y alguna más para decorar)
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada rasa de harina
- 300 g de nata
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1233.1 mg
Alternatieve recepten
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1h 45min
Scones
30 min
Strudel de salchichas y uvas
1 godz. 50 min
Risotto
30 min
Fondue de queso manchego y cebolletas
30 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Risotto a la milanesa
30 min
Pasta fresca al huevo
30 min
Masa de pasta fresca
1h
Ñoquis de patata
50min
Fondue savoyarde
15 min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10min