Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Relleno y montaje
- 100 g de jamón cocido en lonchas o en trozos
- 200 g de queso ricota
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina para espolvorear
Crema de salvia
- agua para cocinar la pasta (aprox. 2 litros)
- 25 hojas de salvia fresca limpias y secas (y alguna más para decorar)
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada rasa de harina
- 300 g de nata
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1233.1 mg
Alternatieve recepten
Huevos Benedict
30min
Ñoquis de patata
50min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Risotto
30min
Masa de pasta fresca
1h
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1h 45min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1h
Tortellini de carne en caldo
1h 15 min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Strogonoff de shiitake
30min