Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche fría
Relleno
- 6 - 7 ciruelas rojas (cortadas por la mitad y sin hueso)
- 150 g de harina de repostería
- 130 g de azúcar
- 100 g de mantequilla fría, en porciones
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Tarta de crema de pomelo rosado y merengue
1h
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30min
Crumble de coco y manzana
50 min
Tarta de cerezas
2h
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Peras con crumble de coco y avellanas
45 min
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Strudel de manzana
1 godz. 20 min
Tarta de manzana y pera
50 min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min