Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 300 g de agua templada
- aceite (para untar el bol)
Montaje
- 70 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar glas
- 100 g de nueces pacanas
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 60 g de azúcar moreno
- 2 cucharadas de canela molida
- harina (para espolvorear)
- aceite en spray
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2562 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake de vainilla horneado
13 Std. 20 Min
Bizcocho colibrí
1 godz.
Blondie con almendras y frutos rojos
30 min
Cinnamon rolls orange pie
5h 30min
Brioche
8 Std.
Bizcocho veteado
2 Std.
Gozleme
1h 15min
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 godz.
Tortitas japonesas
30 min
Caracolas de canela
2 Std.
Cinnamon rolls (Rollitos de canela)
1 godz. 30 min