Apparaten en accessoires
Ganache de maracuyá
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 40min
385 g
Ingrediënten
-
225 g de chocolate con leche en trozos
-
95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
-
20 g de miel
-
45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 385 g
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
6876 kJ /
1645 kcal
Vetten
106.5 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
150.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feliz Navidad
17 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Macarons de flor de hibisco
2u. 30min
Ganache de chocolate
1u. 10min
Crema de mantequilla
5min
Merengue francés
2u. 15min
Tarta de limón y merengue
2u. 10min
Tarta para celebraciones
7u.
Tarta fondant
5u. 30min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2u. 10min
Pavlova de frutas tropicales
3u. 40min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Chiffon de chocolate y buttercream
2u. 30min
Ganache de chocolate blanco
1u. 5min