Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de clavo molido
- 1 cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de brandy
- 150 g de pasas sin semillas
- 150 g de dátiles sin hueso
- 60 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de fruta escarchada
- mantequilla para untar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 250 g de azúcar moreno
- 5 huevos
-
50
g de melaza de caña
of 50 g de miel - 100 g de leche
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 158.1 mg
Alternatieve recepten
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Stollen
2h
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Bizcocho de manzana
1 Std.
Tarta de cerezas
2h
Bundt cake de especias
2h
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Cake de manzana y especias
1h 15min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.
Cake de arándanos
1 Std. 30 Min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h