Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de clavo molido
- 1 cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de brandy
- 150 g de pasas sin semillas
- 150 g de dátiles sin hueso
- 60 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de fruta escarchada
- mantequilla para untar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 250 g de azúcar moreno
- 5 huevos
-
50
g de melaza de caña
of 50 g de miel - 100 g de leche
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 158.1 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Crumble de coco y manzana
50min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Pasteles de manzana en vaso
1h
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Stollen
2h
Mierensinas
1h 10min
Bundt cake de especias
2h
Clafouti de cerezas
1h 20 min
Cake de manzana y especias
1h 15 min
Pastel crujiente de manzana
1h 15 min
Cake de arándanos
1h 30min