Compatibele versies
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 55 g de arroz de grano redondo
- 30 g de mijo en grano
- 55 g de trigo sarraceno en grano
- 55 g de mantequilla fría (y un poco más para engrasar)
- 50 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 30 g de queso parmesano rallado casero
- 150 g de leche entera
- 10 g de fécula de patata certificada sin gluten (p. ej. Santiveri®)
- 15 g de mantequilla
- 2 yemas
- 130 g de espárragos verdes en trozos
- 80 g de jamón cocido en dados (consultar lista FACE)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Scones sin gluten
30 min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1h 30min
Piadinas sin gluten
45 min
Pizza tropical sin gluten
1h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5 Std. 40 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min