Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
560 g

Ingrediënten

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Natrium 1288.3 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1350 kJ / 322 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 37.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...