Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1730 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.19 g
- Koolhydraten
- 56.25 g
- Vetten
- 16.89 g
- Vezels
- 3.55 g
Alternatieve recepten
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14 godz.
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza tropical sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min