Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.8 49 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 14u.
1 unidad

Ingrediënten

Fermento
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 9.19 g
Calorieën 1730 kJ / 414 kcal
Vetten 16.89 g
Vezels 3.55 g
Koolhydraten 56.25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...