Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar el molde)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1730 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 9.19 g
- Koolhydraten
- 56.25 g
- Vetten
- 16.89 g
- Vezels
- 3.55 g
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min