Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 100 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa de pan
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 488 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral con muesli
4h
Pan de molde
3h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Colines integrales con semillas de amapola
2h 10 min
Panecillos bretzel
5h 30min
Panecillos al vapor
2h 10 min
Pan de cinco semillas
1h 50 min
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan básico
3h 45min
Pan integral de molde
3h