Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 6 manzanas ácidas (1300-1500 g) peladas y sin semillas
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de azúcar
- 20 g de harina de repostería
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
Masa
- 400 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de mantequilla fría cortada en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 50 g de margarina
- 40 g de agua muy fría
- 40 g de vodka
Montaje y horneado
- 30 g de margarina
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 20 g de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1990 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince pies
1h
Mierensinas
1h 10min
Tarta de manzana
1h
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Tarta a las tres leches
12 Std. 45 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10 min
Tarta Tatín
1h 30min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Strudel de manzana
1h 20min
Tarta de cerezas
2h
Tarta de castaña
3 Std. 15 Min