Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 130 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de leche en polvo (optioneel)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- semillas de sésamo, amapola, etc. para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1 Std.
Muffins ingleses
1 Std. 30 Min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2h
Pan de leche
2u. 20min
Bao buns de cerdo
2h
Bao buns a la catalana
2h
Pasta fresca al huevo
30 Min
Masa de pasta fresca
1 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pretzel
1 Std.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min