Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 100 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de pomelo (sin nada de parte blanca)
- 1 trozo de jengibre fresco de 2 cm aprox.
- 350 g de agua
- 150 g de zumo de pomelo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de maicena
Montaje
- 200 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2333 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 10.44 g
- Koolhydraten
- 79.64 g
- Vetten
- 21.92 g
- Vezels
- 1.62 g
Alternatieve recepten
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Mierensinas
1h 10min
Pie de chocolate y merengue
10h
Tarta de cerezas y albaricoques
1h
Tarta de ciruelas
1h 5min
Barquillos de fresa
1h 20min
Fritos de manzana
35 min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h