Compatibele versies
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras enteras con piel
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar glas casero (y un poco más para espolvorear)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1788 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8.57 g
- Koolhydraten
- 33.63 g
- Vetten
- 28.76 g
- Vezels
- 3.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8h 50 min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2 godz. 15 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 godz. 10 min
Brownie muffins de nueces y plátano (sin gluten)
40min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 godz. 15 min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 godz. 15 min
Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)
1 godz.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 godz.