Compatibele versies
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras enteras con piel
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar glas casero (y un poco más para espolvorear)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1788 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8.57 g
- Koolhydraten
- 33.63 g
- Vetten
- 28.76 g
- Vezels
- 3.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14u.
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Scones sin gluten
30min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Masa sablé sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min