Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peras al vino dulce
- 4 peras (con o sin piel) cortadas por la mitad verticalmente, sin el corazón
- 100 g de azúcar moreno
- 150 g de vino dulce
- 1 cucharadita de zumo de limón
Sabayón
- 100 g de azúcar
- 6 yemas de huevo (a temperatura ambiente)
- crocanti de almendra (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 804.1 kJ / 192.4 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Dulce de membrillo casero
7h
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50min
Islas flotantes
1 Std. 45 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Crema de caramelo
2h 10min
Peras al vino tinto
3h 20min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Compota a la antigua
2 Std. 30 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Sabayón
15 Min