Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
of ½ sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea envasada en pastillas - 1 cucharadita de azúcar
- 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 130 g de harina panificable sin gluten
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de orégano seco
- 100 g de mozzarella fresca (escurrida y en rodajas)
- 1 cucharada de aceitunas
- 30 g de champiñones enteros en conserva
- 1 salchicha de Frankfurt (consultar lista FACE) en rodajas
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4688 kJ / 1120 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 138.4 g
- Vetten
- 52.6 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pizza tropical sin gluten
1h
Pizza sin gluten en sartén
30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2 godz. 45 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2sa 50 dk
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan de brioche sin gluten
2sa 50 dk
Crêpes sin gluten
45 min