Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
of 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 58984.3 mg
Alternatieve recepten
Yogur griego natural
15h 30min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Azúcar de vainilla
72h
Concentrado de caldo de verduras
45p
Concentrado de caldo de pollo
45p
Concentrado de caldo de pescado
30min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45p
Kétchup
1óra
Yogur natural
14h
Coulis de fruta
10min
Caldo base
55min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12h 45 min