Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota
- 20 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de queso ricota escurrido
- 50 g de queso emmental en dados (aprox.1 cm)
- 50 g de mozzarella fresca en trozos
- 50 g de queso gorgonzola en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2059 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 13.61 g
- Koolhydraten
- 62.39 g
- Vetten
- 20.95 g
- Vezels
- 1.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto para uno
20min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto al limón
25min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto affumicato
30min
Risotto con boletus
30min