Focaccia de Puglia

Focaccia de Puglia

4.6 176 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
12 raciones

Ingrediënten

  • 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
  • 250 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (10 g)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 350 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de tomates cherry en mitades
  • 1 pellizco de orégano seco
  • 1 cucharada de sal gorda

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 668.6 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 827 kJ / 197 kcal
Vetten 3.7 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...