Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de patata en trozos de 2-3 cm
- 250 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca
of 2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 350 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomates cherry en mitades
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 cucharada de sal gorda
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 827 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 668.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza genovesa de cebolla
1 godz.
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Tarta tatin de tomates
1 godz. 10 min
Palitos con sabor a pizza
1 godz.
Masa para cocas
1 godz.
Focaccia con manzana al tomillo
2 godz. 10 min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 godz. 10 min
Focaccia rellena
4h 20min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Panecillos de aceite
1h 25min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min