Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Eiwitten
- 66.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 217.9 g
- Verzadigd vet
- 133.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1454.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Lactonesa
5 Min
Ajoblanco
5 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Masa quebrada
5 Min
Mayonesa
5 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Tomate frito
25 Min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 Min