Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Eiwitten
- 66.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 217.9 g
- Verzadigd vet
- 133.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1454.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Ajoblanco
5min
Foie de pato
33h
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Tomate frito
25 Min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min
Mayonesa
5min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Lactonesa
5min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min