Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcochos de chocolate
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 70 g de cacao puro en polvo
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar los moldes
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar moreno
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Relleno de crema de chocolate
- 100 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 20 g de cacao puro en polvo
- 80 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 1 pellizco de sal
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 350 g de leche condensada
Ganache de chocolate
- 150 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 250 g de fresas
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2575 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 297.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache de chocolate
1h 10 min
Tarta fondant
5h 30 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30 min
Red velvet cake
5h
Tarta para celebraciones
7h
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min