Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
Decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 6 - 12 de guindas en almíbar (optioneel)
- 6 - 12 almendras crudas sin piel (optioneel)
- 2 cucharadas de mermelada (optioneel)
- 2 cucharadas de azúcar glas (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Baño de azúcar
5 Min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3 godz. 15 min
Galletas de mantequilla
50min
Glaseado blanco
5 Min
Pastas de té rellenas de mermelada
50min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Lenguas de gato
40 Min
Suizos
2 godz. 30 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Rosquillas
30 min